Plan over huset


Indretning:
Institutionen består af 4 stuer, som har egen garderobe og udgang til legepladsen, vi er delt i tre alderstrin. To stuer for 0-2,5 årig, som er vuggestuen og 1 stue for de 2,5-4 årige og en stue for 4-5 årige.

 I vuggestuen har vi 2 stuer, køkken, kontor og 2 soverum. Vi har en ekstra stue som vi har indrettet som tumlerum, men mulighed for at børnene kan udforske motorikken, her laver vi også fælles aktiviteter på tværs af stuerne, så som sprogarbejde, rytmik og sanglege.

I børnehaven har vi 2 stuer, et puderum, et rum hvor kun dem der er 5 år må være, og et fællesrum med køkken, derudover depot, vaskerum og personalestue. 

Udendørs legeareal:
Legepladsen ligger i tilknytning til bygningen. Legepladsen i børnehaven er godt tilvokset med buske og træer, det giver en fornemmelse af at være ude i en skov, og børnene elsker at lege gemmeleg i buskadset. Legepladsen byder også på mulighed for løbecykelræs, da vi har fliser på noget af legepladsen, der også bruges til at tegne med kridt på, eller sjippe.  Derudover er der gynger, sandkasser, legehuse, en bålplads, vandbaner, en køkkenhave m.m.

Vuggestuens legeplads er indrette med en rutsjebane, der skal klatres op til. Der er en trælegeplads med mulighed for fysisk udfoldelse. Derudover er der gynger, sandkasser, legehuse, en bålplads, vandbaner, en køkkenhave m.m.  

Børnehaven og vuggestuen har hver deres legeplads, de besøger ofte hinanden.

Institutionen er beliggende i Esbjergs østlige del og der er rigtig mange udflugtsmål i lokal området, her er der mulighed for besøge søen, de store græsarealer, og grusgraven, og det er gode muligheder for fysisk udfoldelse både for vuggestuen og børnehaven. Der er planlagt en fast tur dag hver uge for både børnehaven og vuggestuen, men turen går også med bybus til hovedbiblioteket, byparken, eller andre kulturelle steder i Esbjerg